Запалянковци на Аталанта дариха 40 000 евро на болниците в

...
Запалянковци на Аталанта дариха 40 000 евро на болниците в
Коментари Харесай

Тифозите на Аталанта дариха на болници парите от билетите си за мача в Испания

Запалянковци на Аталанта подариха 40 000 евро на лечебните заведения в Бергамо, които се нуждаят от средства в борбата с епидемията от ковид, която превзема Италия. Това е сумата за билети, които тифозите щяха да платят за реванша против Валенсия от 1/8-финалите в Шампионската лига.

Мачът в Испания е през днешния ден, само че на него няма да бъдат допускани почитатели. Италианските последователи получиха назад парите за билетите си, само че избраха незабавно да ги дарят на клиничните заведения.
“Тази вечер трябваше да бъде една от най-хубавите в историята на Аталанта, само че тази изключителна обстановка остави всичко друго на назад във времето. В този миг има герои, които непрекъснато се борят в обстановка на дефицит на средства, с цел да подсигуряват здравето на всички”, се споделя в декларация на секта “Курва Норд”.

Аталанта води с 4:1 и е любимец за продължение напред. В същото време идването на халфа на Аталанта Руслан Малиновски в украинския народен тим е огромен въпрос, оповестяват украинските медии. Поради епидемията от ковид, поради който към този момент бяха спрени всички всеобщи събития в Италия до 3 април, Аталанта реши да не пуска футболистите си в лагерите на националните им тимове в идната интернационална пауза. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 10 март  Валенсия 22:00предстои  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР