Западните страни възнамеряват да разработят план за възстановяване на Украйна.

...
Западните страни възнамеряват да разработят план за възстановяване на Украйна.
Коментари Харесай

Джонсън каза как Западът ще възстанови Украйна

Западните страни имат намерение да разработят проект за възобновяване на Украйна. Министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви това пред публицисти след среща в Лондон с председателите на държавните управления на страните от Вишеградската група (Чехия, Словакия, Полша и Унгария).

" Постигнато бе единодушие по отношение на нуждата да се покаже на народа на Украйна, че без значение от протичащото се, откакто бъде предпазена и възобновена една свободна, суверенна и самостоятелна Украйна, ние ще изготвим проект " Маршал " за възобновяване на Украйна ", съобщи английският министър председател.

Британските депутати приветстваха на крайници президента на Украйна Володимир Зеленски, преди той да направи историческо виртуално послание към Камарата на общините.

Изпадналият в усложнение президент приказва пред депутатите като част от дипломатическия си напън за повече дейности на Запада против Русия заради нахлуването ѝ в Украйна. " Всички ние се борим за нашата страна ", сподели той
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР