Западът трябва да се опита да определи таван на цената

...
Западът трябва да се опита да определи таван на цената
Коментари Харесай

САЩ предлага таван на цената на руския петрол от около 60 долара

Западът би трябвало да се опита да дефинира таван на цената на съветския нефт от към 60 $ за барел. Това мнение беше изразено от министъра на финансите на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

" Знаем, че Русия от дълго време е подготвена да продава нефт и го прави с облага при междинна цена към 60 $ за барел. Мисля, че през последните към 5-7 години. Така че, несъмнено, цена в тези граници би била задоволителна, с цел да се счита, че Русия може да добива и продава нефт с облага ", съобщи Джанет Йелън, разяснявайки напредъка на опитите на Запада да наложи таван на цените на съветското гориво. В същото време министърът изрази мнение, че разноските за рандеман на нефт в Русия са " много ниски ".

" Не сме определили таван на цената на съветския нефт и работим с нашите сътрудници, с цел да решим каква да бъде тя ", посочи Йелън.

Според ръководителя на Министерството на финансите на Съединени американски щати Западът се пробва да " ограничи колкото е допустимо повече повишението на цените на силата и храните " в изискванията на сегашните световни разтърсвания, като в същото време ограничи приходите на съветския бюджет от износа на горива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР