Западът е готов да се опитва за неопределено време да

...
Западът е готов да се опитва за неопределено време да
Коментари Харесай

Медведев: Западът иска да изтощи Русия, имат достатъчно оръжия

Западът е подготвен да се пробва за неопределен срок да измори или унищожи Русия и в света може да се появи нов боен съюз. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.
Прочетете още
Срещата в Рамщайн и даването на тежки оръжия на Киев не оставят никакво подозрение, че нашите врагове ще се пробват за неопределен срок да ни изморят или още по-добре да ни унищожат. И те имат задоволително оръжия. Ако е належащо, те ще стартират да създават нови, написа Медведев, в канала си в Telegram.

Първо, няма да е елементарно. Второ, в случай на нескончаем спор, в един миг ще се образува нов боен съюз от тези страни, които американците имат за другарски и техните съдружници, разясни той.

По думите му това постоянно се е случвало в историята на човечеството по време на дълги войни. Тогава Съединени американски щати най-сетне ще се откажат от остарялата Европа и останките от нещастните украинци и светът ще се върне към положение на равновесие. Ако, несъмнено, не е прекомерно късно, сподели още Медведев.

Припомняме, че на 20 януари в американската авиобаза Рамщайн в Германия се организира постоянна среща на министрите на защитата на към 50 страни, на която беше разисквана спомагателна помощ за Киев. Участниците обаче не взеха решение по отношение на доставката на немски танкове Leopard 2 за Украйна.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР