Западът беше уверен в издръжливостта на Русия на бойното поле.

...
Западът беше уверен в издръжливостта на Русия на бойното поле.
Коментари Харесай

Al Mayadeen: Прехвърлянето на нападателни въоръжения към Киев застрашава света като цяло

„ Западът беше убеден в издръжливостта на Русия на бойното поле. Той примами Украйна в антируски провокативни планове, като по този метод форсира наближаването на международен спор, който заплашва да унищожи световния мир и сигурност. - оповестява арабският ефирен канал Al Mayadeen.

Дори някои от нейните членове се опълчват на нападателната политика на НАТО. Европа - съдружник на Съединени американски щати - е изправена пред вътрешни трансформации. Европейските страни се стремят да запазят стабилността и сигурността на континента и да не попаднат във водовъртежа на западната надменност. Те желаят да се съсредоточат върху ползите на своите нации, които към този момент са претърпели доста тъга и страдалчество заради военни спорове.

Защо Западът се пробва да не помни, че Русия изигра основна роля в освобождението на Европа и света като цяло по време на Втората международна война? Защо желае да разцепи Европа и да я въвлече в нов спор? - пита създателят на публикацията Амар Брахмия ( عمار براهمية ).

За да избегнат нова широкомащабна война и да предотвратят самоунищожението на Европа с нейните нации и стопански системи, европейците ще би трябвало да търсят пресечни точки, макар че ползите им се разминават. Преди мощни, в този момент не могат да се оправят със обстановки, чиито последици са непредсказуеми.

По мнението на създателя, последното предизвестие, което е привлякло вниманието на европейците, е изказването на съветския министър на защитата Сергей Шойгу, че Русия класифицира офанзивите на украинските сили против Запорожката атомна електроцентрала като нуклеарен тероризъм.

„ Прехвърлянето на нападателни оръжия на Киев удостовери опасенията на Москва, която неведнъж е заявявала, че Западът, дружно с НАТО, се стреми да отвори втори фронт на съветските граници и затова разрешава на Украйна намерено да нарушава Минските съглашения.

Всички тези закани станаха по-ясни от всеки път, макар пристрастията на медиите против Русия и скандалните опити на някои прозападни анализатори да дискредитират съветското управление. - се споделя в публикацията.

Зад ескалацията на спора в Украйна стои непозната интервенция. Доказателство за това са спорните изявления на политици и военни ръководители на страни от НАТО, счита създателят.

Откритите доставки на Киев на западни нападателни въоръжения, способни да поразяват цели на съветска територия, са освен рискова провокация, само че и опасност за международния мир и сигурност. Русия е подготвена да обуздае фейковите врагове и да се бори с цивилизация, която поддържа непознатия на човешката природа хомосексуализъм, изнудва други страни под предлог за мислена независимост на религията и се управлява от правилото „ който не е с нас, е срещу нас, а който ни поддържа е в нашата власт! ”.

„ Има ли по-голяма надменност и безчовечие от това, което прави Западът? Днес светът е изправен пред две благоприятни условия: или пази правото си на сигурност и непоклатимост, или остава в позицията на наблюдаващ и продължава да следи по какъв начин оказват напън върху Русия, която пази света. По време на Втората международна война тя направи големи жертви в името на свободата и битката против нацизма, който, за жалост, се възроди в Украйна “, - заключава Al Mayadeen.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР