Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица видове форми

...
Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица видове форми
Коментари Харесай

9 форми на ноктите, които да опиташ за летния си маникюр

Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица типове форми на ноктите, от които да избирате, когато желаете да имате пресен маникюр. Независимо дали предпочитате по-къси, или по-дълги нокти, играта с формата е занимателен метод да променяте типа на вашия маникюр на всеки няколко седмици. Ако ноктопластиката не е по усета ви, то за какво да не промените нормалните си бадемови нокти с такива във форма червило? Или пък не ги оформите закръглено-квадратно?

В галерията ни през днешния ден сме събрали девет вида форми на ноктите, които да вдъхновят следвашоя ви летен маникюр, само че първо ще ви дадем няколко извънредно потребни съвета за това по какъв начин ръцете ви да наподобяват като на същинска богиня. 

Как да се грижите за ноктите си?

Преди да се научите да играете с типовете форми на ноктите, които да отиват на маникюра ви ноктите, първо е извънредно значимо да разберете по какъв начин да се грижите за тях, с цел да сте сигурни, че са въможни най-здрави и поддържани сред визитите ви в салона на маникюриста.

Поддържането на ноктите ви сухи и чисти, посредством носене на ръкавици при миене и разчистване на дома, оказва помощ да се предотврати развиването на бактерии под тях. Използването на остри принадлежности за маникюр като ножици и нокторезачки ще ви подсигурява безпроблемно лекуване, защотопо този метод ще изрежете ноктите напречно, а по-късно ще можете да закръглите върховете им с нежно изпилване. Маслото за кожички, в допълнение към потреблението на лосион за ръце, е доста потребно и ежедневното му нанасяне ще ви помогне да укрепите ноктите си. И запомнете - постоянно преди да нанесете лак върху ноктите си, първо поставете върху тях втвърдител, който да служи като предпазен пласт.

А в този момент се заредете с ентусиазъм!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР