Замразяването на конфликта не е на дневен ред.Това подчерта съветникът

...
Замразяването на конфликта не е на дневен ред.Това подчерта съветникът
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Никой не обсъжда корейски сценарий или замразяване на конфликта

Замразяването на спора не е на дневен ред.

Това акцентира съветникът на украинския президент Михайло Подоляк, съобщи УНИАН. Вчера " Политико " разгласява публикация, в която бяха представени американски източници, съгласно които в дълготраен проект Съединени американски щати се подготвяли за " корейски сюжет " на войната в Украйна.

Според Подоляк всякакви хрумвания за заледяване на войната в Украйна, които се появяват от време на време в публикации, са " псевдоаналитичен артикул " и плод на лобистките старания на съветската дипломация.

" Няма такива сюжети в действителния дневен ред, те не се разискват в никакви кабинети. Всички играчи са прелестно осведомени с лимитираните запаси и време на Руската федерация и елита на Путин. Пътят остава непроменен ".

В публикацията на " Политико " се оповестява, че замразяването на спора може да се преглежда като политически допустим дълготраен резултат за Съединените щати и други сътрудници на Украйна, защото ще понижи разноските за поддръжка на Киев. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР