Замисляли сте се колко много интелигентни и прекрасни жени са

...
Замисляли сте се колко много интелигентни и прекрасни жени са
Коментари Харесай

Защо има толкова много умни и красиви жени, които са сами

Замисляли сте се какъв брой доста интелигентни и прелестни дами са без половинка? Те не са сами, тъй като имат прекомерно високо самочувствие и се мислят за "нещо повече ", а постоянно тъй като не могат да намерят мъж, който да заслужи това, което те оферират. Не са сами, тъй като се опасяват от разрушено сърце и фантазии, а тъй като не желаят да губят сила и време във връзки без хоризонт. Ако към момента се чудите за какво стана взрив на можещи дами без човек до себе си, ето няколко отговора.

1. Имат високи стандарти
Разбира се, до една съумяла жена е редно да стои мъж, постигнал най-малко техния триумф. Той би трябвало да бъде убеден, мощен и самостоятелен.

2. Не одобряват да са нечия алтернатива
Красивите и умни дами са привикнали постоянно да съумяват в начинанията си и любовта не прави изключение. Те не биха се съгласили да бъдат нечия алтернатива или развлечение за свободното време.

3. Не мечтаят да се омъжат за принц на бял кон
Те от дълго време са пораснали и не имат вяра в детски приказки.Няма да се обвържат, с цел да се усещат спокойни и сигурни. Те са си такива по принцип.

4. Не толерират мъжката нелепост
Да си го кажем почтено – някои мъже са същински простаци. Точно този вид "мачовци ", които си падат по изневерите и игрите на превъзходство, нямат място в живота на тези дами.

5. Вече се усещат "завършени "
Кой е споделил, че единствено с мъж до себе си, една жена може да се усеща цяла и приключена? Умните, красиви и сполучливи дами имат задоволително другари, средства и триумфи зад тила си, с цел да са самодостатъчни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР