Замисляли ли сте се някога защо получаваме името си и

...
Замисляли ли сте се някога защо получаваме името си и
Коментари Харесай

Нумерология в букви: Каква съдба е определило за вас числото на ИМЕТО ВИ?

Замисляли ли сте се в миналото за какво получаваме името си и по какъв начин то въздейства на живота ни? Някои от нас, заради разнообразни условия, трансформират имената, семействата, даже рождените си дати през живота си. Но по какъв начин да разберем по кое време сходна стъпка в действителност ще донесе шанс в живота и по кое време ще се трансформира в злополучни провали или даже нещастия?

Още от антични времена хората са обръщали внимание на връзката сред числата и човешкия живот. И освен са обръщали внимание, само че и сполучливо са разшифровали всички значими събития от живота до деня, часа и минутата. Съществува голям брой нумерологични системи, посредством потреблението на които може да се пресметна едно или друго събитие, черти на характера, финансова кредитоспособност, равнище на благосъстояние, карма и кармични събития.
Но какво значи името ни от нумерологична позиция, каква информация носи то?
Името ни е нашият справочник, който ни изяснява смисъла на нашето олицетворение, то е нашата цел, тенденция, дадена ни от родителите ни, а затова и от нашето семейство. И това е методът, по който фамилията ни желае да ни види. Ако сме наясно със дилемите, което са ни упълномощили нашите предшественици, тогава можем да сме сигурни в тяхната помощ. Ако вървим против родовата си система, това автоматизирано значи, че се лишаваме от поддръжката на своя жанр, отказвайки да осъществим дълга си към него.

В името ни има мощни страни, които ни оказват помощ по пътя на живота, само че има и кармични прояви на характера, с които ще би трябвало да се оправим по един или различен метод, в противоположен случай няма да е допустимо да реализираме положителното, което дава мощната линия на името ни. Нека създадем калкулации на името, с цел да разберем задачата на живота си, дълга си към фамилията и още.

Ще използваме следната таблица за букви на кирилица и на латиница: 



Записваме името. Например, Марина. Според таблицата гледаме коя писмен знак на кое число подхожда и трансформираме буквите в цифри по следния метод: M=5, A=1, P=9, I=1, H=6, A=1. Съберете числата на всяка писмен знак: 5+1+9+1+6+1=23.
23 не ни устройва, защото би трябвало да оперираме с диапазон от цифри [1:9]. Затова правим деяние, наречено " кверсума " (т.е. събиране на позициите на двуцифрено (или повече) число): 23=2+3=5. Резултатът " 5 " се вписва в интервала [1:9], тъй че можем да преминем към тълкуването.

Забележка: Ако резултатът към момента е двуцифрен след първата „ кверсума “, изпълнете я още веднъж. Пример: Първото събиране дава 39. Кверсумата е 39=3+9=12. След това още веднъж изпълняваме кверсума на 12: 12=1+2=3. Резултатът ни устройва, защото дава отговор на интервала [1:9]. Така към този момент можем да тълкуваме.

Открийте какво означчава цифрата на вашето име и какви персонални сили ви дава то в нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР