Заместващият Антони Здравков в днешния мач Валентин Илиев коментира представянето

...
Заместващият Антони Здравков в днешния мач Валентин Илиев коментира представянето
Коментари Харесай

Вальо Илиев: Отборът ни показа по-добра игра, защо да не стигнем до финал за Купата на България

Заместващият Антони Здравков в днешния мач Валентин Илиев разяснява представянето на Ботев (Враца) в днешното тъждество с ЦСКА 1948. Мачът бе част от 9-ия кръг на efbet Лига, като приключи 0:0.

" Имайки поради, че аз постоянно съм максималист, няма по какъв начин да съм удовлетворен. Отборът ни през днешния ден сподели по-добра игра и заслужаваше да победи. В избрани моменти трябваше да покажем една концепция по-голяма доза самочувствие в завършващата фаза, само че можем единствено да поздравим момчетата за показаната игра. Всеки един изтърван късмет е миг, в който бихме могли да отбележим. С времето и това ще стане.

Въпрос на време и да стартират тези положения да влизат. По принцип съперникът игра 3-4-3, радващото е, че нашите футболисти демонстрират бърза акомодация при промяна на схемата. Създавахме и числено предимство в средата на терена, което накара техните халфове да се двоумят. Нашите момчета се оправят добре, бяха готови за няколко сюжета.

Мисля, че извършиха сносно напътствията. Ние знаем къде са нашите недостатъци и къде би трябвало да работим. Знаем, че няма да стане с магическа пръчка, а би трябвало време. Всички сме дружно и всеки се пробва да се развива и да способства оптимално за клуба. Подкрепям, че можем да стигнем до край за Купата. Никога не се задоволяваме с еднакъв, във всеки мач търсим победа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР