Заместник-шерифът на Лос Анджелис е прострелян смъртоносно в патрулната си кола, съобщиха служители

...
Заместник-шерифът на окръг Лос Анджелис почина, след като беше прострелян
Коментари Харесай

Заместник-шерифът на окръг Лос Анджелис почина, след като беше прострелян в патрулната си кола в събота вечерта, съобщиха властите.

30-годишният заместник Райън Клинкънбрумър беше намерен в безсъзнание от цивилен в патрулната си кола около 18 часа. пред шерифския участък в Палмдейл, според отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис. Палмдейл е на около 60 мили северно от Лос Анджелис.

Помощникът, който е бил униформен и дежурен, когато е бил прострелян, е бил обявен за мъртъв в местна болница, каза шерифът на Лос Анджелис Робърт Луна на пресконференция.

Не е ясно кой е открил огън по зам. Отделът моли обществеността да се включи, ако има видео, което може да е уловило стрелбата.

„Наистина се нуждаем от вашата помощ. Трябва да махнем този човек от улицата – човек или момчета. Той е заплаха за обществената безопасност. Той направи засада и уби – уби – един от нашите депутати. Имаме нужда от вашата помощ, за да го измъкнем от улицата“, каза Луна.

Луна каза, че изглежда е била насочена стрелба.

„Мисля, че това беше целенасочен акт въз основа на това, което знаем сега, но все още сме в изключително ранните етапи на това разследване“, каза Луна.

„Той просто караше по улицата и без видима причина – а ние все още търсим конкретните причини – някой реши да го застреля и убие. … Това за мен е отвратително. “

Клинкънбрумър е бил офицер по обучение, а баща му и дядо му са служили в отдела на шерифа, каза Луна. Беше се сгодил преди четири дни.

„Той едва започваше живота си“, каза шерифът.

Стрелбата в събота идва три години след като двама депутати от Лос Анджелис бяха застреляни от засада във влаково петно, докато седяха в патрулната си кола. Видеозапис от камерата за наблюдение от инцидента показа въоръжен мъж да се приближава до пътническата врата на патрулната им кола, открива огън и бяга.

Това е история в процес на развитие и ще бъде актуализирана.

Мишел Уотсън от CNN допринесе за този доклад

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР