Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев коментира встъпването

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев коментира встъпването
Коментари Харесай

Медведев: Най-големият подарък за Нова година с ракети Циркон потегли към бреговете на НАТО

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев разяснява встъпването в бойно дежурство на фрегатата " Адмирал Горшков ", която е притежател на хиперзвуковите ракети " Циркон ". Медведев написа, че фрегатата, чиито тествания са завършили неотдавна, " се е отправила към крайбрежията на страните от НАТО " (ден преди този момент за отплаването заяви съветският президент Владимир Путин).

 Путин прати фрегата с хиперзвукови ракети в Атлантическия и Индийския океан (видео) Виж още

Постът на Медведев е в отговор на апел към руснаците, оповестен от посолството на Съединени американски щати в Русия в Twitter. Американските дипломати показаха взаимност с тези съветски жители, които " се стремят да основат спокойно бъдеще ". " Вярваме, че това, което се случва, не е почтено за вас, и сме солидарни с всеки от вас, който се стреми да сътвори по-мирно бъдеще ", се споделя в обявата на посолството.

Ето какво гласи текстът на поста на Медведев в Telegram:

" Държавният департамент разгласява сладникаво послание към съветския народ от рода: " обичаме ви всички ". То приключва в типичния им гнусно-йезуитски жанр: " Ние сме солидарни с всеки от вас, който се стреми да сътвори по-мирно бъдеще ". А войната в Украйна, съгласно тях, е недостойна за тези всички.

Дори за тези първокласни уроди това е върхът на цинизма и лимит на моралната деградация. Съединени американски щати харчат десетки милиарди за войната в Украйна, доставят оръжията си в великански мащаби, изтребвайки хиляди хора с непознати ръце. Това е безконечен цинизъм в най-хубавите обичаи на нацистите. Да, в действителност sons of bitches, които дрънкат такива нелепости, са си същинските наследници на райхсминистъра на пропагандата Йозеф Гьобелс.

Само че тази мъртвородена нелепост към този момент няма резултат върху никого. И отговора на нея ще получите не в кабинетната тишина.

 Арктика, Залива, Червено море, Индийския океан: Путин подписа новата Морска теория Виж още

Най-големият подарък за Новата година с комплект ракети " Циркон " потегли през вчерашния ден към крайбрежията на страните от НАТО . Обсегът им от 1000 км, хиперзвуковата скорост от 9 Мах и опцията да употребяват всевъзможен заряд обезпечено преодоляват всяка противоракетна защита. Нека до постои стои на стотина благи от брега, покрай река Потомак. Така че - радвайте се!

Той ще накара да се опомни всеки, който съставлява директна опасност за Русия и нашите съдружници.

За вас и вашите прислужници, които убиват нашите хора, в никакъв случай няма да има амнистия. Ще приказваме с вас на езика на силата, щом друго не разбирате. И ще произвеждаме още повече модерни оръжия. За да мачкаме с тях нацистката мърша, която сте породили през XXI век. Да отмъстим на всеки нарушител за всеки погубен жител на нашата страна ", написа в умозаключение някогашният президент и министър председател на Русия.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР