Заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид не вижда условия

...
Заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид не вижда условия
Коментари Харесай

Хамид не вижда условия за предсрочен вот

Заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид не вижда условия за предварителни избори, макар че в страната царува безпорядък. Тази позиция той отбрани в предаването „ Офанзива ” с Любо Огнянов по Канал 3.

“В момента не виждаме условия за предварителен избор. Няма ясна политическа групировка или група от обединения, които да заменят този модел на ръководство. Ние сме срещу да се стигне до нова сходна групировка на аритметично болшинство, което да не прави нищо. Но това, че не виждаме условия за предварителни избори, няма да ни спре да твърдим, че страната е в безпорядък ”, сподели Хамид. И добави: „ Управлява се ден за ден, без промени и без концепцията и предпочитание за такива. Това прехвръкване от рецесия в рецесия, може би опазва към този момент тази коалиция на власт “.

По мотив все по-актуалната тематика с машинното гласоподаване, депутатът съобщи: “Преди да кажем, че желаеме хартиено или машинно гласоподаване, би трябвало да решим какво желаеме да се реализира. Трябва да се изведе главната цел. И това е да минимизираме субективния детайл при преброяването на бюлетините и при съставянето на секционния протокол. Факт е, че там са най-големите нарушавания и неточности при изборния развой “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР