Заместник-председателят на ПГ на БСП за България Георги Свиленски пострада

...
Заместник-председателят на ПГ на БСП за България Георги Свиленски пострада
Коментари Харесай

Георги Свиленски пострада при конфликт при Паметника на Съветската армия

Заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски пострада при опит да премине загражденията, издигнати към паметника на Съветската войска в София.

При случая Свиленски е бил в компанията на няколко народни представители от разнообразни партии, описа той. По думите му чиновник на регионалната администрация е съборил ограда върху него, която срязала ръката му.

Свиленски ще заведе частен иск против служителя на регионалната администрация, който заемал поста шеф на дирекция.

" Служител, засилвайки се от 3-4 метра, в наличието на полицията, на звеното за сигурност на Столична община, се хвърли върху оградата, която се стовари към мен. Нарани ми ръката, не е сериозна контузията - лека телесна щета.

Извадил съм здравно, уведомил съм полицията и оттук насетне този човек ще си понесе отговорностите. Травмата е на няколко милиметра от сухожилие, можеше да остана неработоспособен за цялостен живот.

По-тежък е казусът по какъв начин може един държавен чиновник да постъпва по този метод в центъра на София - да се хвърля като гамен! Ето подобен човек работи в регионалната администрация, доколкото разбирам - шеф на дирекция ", описа Свиленски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР