Заместник-председателят на парламента и лидер на НФСБ излезе днес с

...
Заместник-председателят на парламента и лидер на НФСБ излезе днес с
Коментари Харесай

Симеонов с прогноза за края на протестите

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ излезе през днешния ден с прогноза по какъв начин ще стихнат митингите, които към този момент два месеца се провеждат против ръководещите.

„ Днес е време разделно. Имало е и по-тежки времена, само че мисля, че този стадий ще отмине. За страдание не с позитивна оценка в исторически аспект ще бъде този интервал на стихийни митинги и нестимулирани претенции. Този интервал по-скоро няма да докара до нищо “, разяснява Валери Симеонов.

" Само обединени българите извоюват победи и реализират своите високи цели. Когато са разединени, силата отива във вътрешно противоборство, а не за съзидание ", съобщи Симеонов в Добрич на поклонението пред паметника на героя на Добричката епопея генерал-лейтенант Иван Колев.

По мотив 104-ата годишнина от историческата борба за Добрич Симеонов сподели, че всякога застава пред мемориала с възприятие на благодарност, на синовно поклонение, тъй като и неговият дядо се е сражавал за добруджанската земя.

Добричката епопея е велика победа на българското оръжие и сраженията за града през септември 1916 година могат да се дефинират като Добруджанската Шипка, акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР