Заместник-председателят на групата на Местна коалиция БСП за България Ваня

...
Заместник-председателят на групата на Местна коалиция БСП за България Ваня
Коментари Харесай

Иван Таков: Предложеният бюджет има много недостатъци, а кметът и администрацията му пак ни загубиха времето

Заместник-председателят на групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова добави, че е изключително тревожно закриването на съвещанията и срещите за жителите, с цел да не могат те да видят дали определените от тях представители пазят ползите им.

" Нашата група има редица въпроси към по този начин показания ни бюджет, сподели тя. - За страдание, кметът Терзиев и неговият екип не разрешиха жителите да проследят срещата и да схванат позициите на обособените групи. А в презентацията на бюджета бяха записали, че следват правилото на бистрота при правенето, разискването и приемането му ".

Ваня Григорова означи, че бележките на групата на социалистите се отнасят до разнообразни браншове в Столична община - превоз, опазване на здравето, в част от финансовата стратегия... " Има филиали на Столична община, които не са обезпечени със средства за тази година за поправки и оперативна активност. Има общински чиновници в районните администрации, които от една година упорстват за увеличение на трудовите им хонорари, само че такова нещо не виждаме в този момент в бюджета. Има очевидни неточности в по този начин оферти ни бюджет. Липсват към 90 милиона лв. от държавната дотация за градски превоз. Не виждаме средствата за нарастване на заплатите, които бяха обещани през вчерашния ден на синдикатите на транспортните служащи след срещата им с кмета Терзиев. Тоест, това, което ни е препоръчано, е чист пиар, неподплатен нито със записаното в бюджета, нито с държанието и процедурите, които следват при провеждането на срещи и съвещания. Опасяваме се, че кметът Васил Терзиев към момента не е осъзнал, че се намира в обществена институция, а не в корпорация, в която може да размахва пръст, да изключва и да включва камери, когато на него му е преференциално ".

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР