Заместник-министрите на земеделието и храните Георги Тошев и Таня Георгиева

...
Заместник-министрите на земеделието и храните Георги Тошев и Таня Георгиева
Коментари Харесай

Зам.-министрите Георги Тошев и Таня Георгиева се срещнаха с представители на ОИСР

Заместник-министрите на земеделието и храните Георги Тошев и Таня Георгиева се срещнаха с представители на Организацията за икономическо съдействие и развиване /ОИСР/ във връзка първата им техническа задача по земеделие в България, която се организира в София.

Заместник-министър Тошев е виновен за цялостната координационна активност на министерството по присъединението на страната ни кьм организацията. Той уточни, че поради високия приоритет на участието ни в Организацията за икономическо сътрудничество и раз, е обезпечено наличие на събитието на допустимо най-широк кръг представители освен от дьржавните структури, само че и от частния бранш, неправителствени организации и фермерски асоциации.

Заместник-министър Таня Георгиева акцентира, че постигането на участието на страната ни в Организацията за икономическо сътрудничество и раз е тематика, по която има публичен и политически консенсус. Тя изрази убеденост, че членовете на техническата задача ще съберат цялата нужна информация за селскостопанския ни бранш.

По време на задачата предстоят самостоятелни срещи с представители на фермерски организации и учени от профилираните университети.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР