Заместник- министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с

...
Заместник- министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с
Коментари Харесай

Среща при валията на Одрин: Турските власти се ангажираха да подобрят охраната на границата

Заместник- министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с валията на Одрин през днешния ден в турския град по отношение на трагичния случай на границата.

Те се договориха за ежемесечни срещи за разрешаване на зараждащите проблеми. Турските управляващи поеха ангажимент за възстановяване на защитата на границата.

" Благодаря на турските сили за сигурност, които реагираха доста бързо и в границите на 24 часа съумяха да открият и заловят причинителите на това ликвидиране. Така че това е един знак, че когато страната има сили и средства и благоприятни условия работи бързо и във взаимоотношение с нас. Има ли данни за арестуваните? От позиция на това, че са причинители и дали са взели участие в това закононарушение, всичко е въпрос на следствие от нашите две страни, което е в компетенциите на прокуратурата. Каналджийство или дрога? Версии могат да се стартират всевъзможни, въпросът е какво ще се потвърди в хода на следствието ", съобщи Емил Ганчев, заместник-министър на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР