Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов заяви, че служители на БАБХ

...
Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов заяви, че служители на БАБХ
Коментари Харесай

Христанов за заплахите към служители на БАБХ: Страхуват се, един от тях плачеше

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов съобщи, че чиновници на БАБХ са заплашвани да не участват на инспекции на фитосанитарния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

„ Сега стигат до техните фамилии. Беше извършен одит сред 6 и 9 юли на DG SANTE. Това е органът на Европейски Съюз, който се грижи за сигурността на храните в границите на съюза. Техните фамилии са били приканени да ги призоват да си вземат болничен, да намерят всеки различен метод, само че единствено и единствено да не се явят на работа. Страхуват се. В един от тези диалози лицето безусловно плачеше “, съобщи той.

Христанов описа, че вечерта на 6 юли е получил три болнични.

„ Това е, както следващия метод да ни се показва, че има сили и те са над закона от една страна и въпреки това да бъде саботиране активността на БАБХ и одита от DG SANTE. Напълно сме наясно, че сме застанали зад едно задкулисие, което към този момент има съответни имена и политическият чадър над него, който също се прояви преди няколко седмици “, съобщи заместник-министърът на земеделието.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР