Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков каза днес,

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков каза днес,
Коментари Харесай

Рябков: Преустановяването на руското участие в Нов СТАРТ даде нови възможности на Москва

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели през днешния ден, че преустановяването на съветското присъединяване в контракта за надзор на нуклеарните оръжия " Нов СТАРТ " със Съединени американски щати е дало на Москва нови благоприятни условия да подсигурява своята сигурност, предава, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията се базира на изказвания на Рябков, представени от съветски новинарски организации и медии.

" Получихме спомагателни благоприятни условия за себе си да подсигуряваме своята сигурност ", сподели Рябков пред телевизия " Россия 24 ".

По думите му Съединени американски щати употребяват " всеки канал, всеки прозорец да надникнат в нашия боен свят ", тъй че прекратяването на инспекциите и преустановяването на споразуменията за шерване на информация посредством " Нов СТАРТ " ще попречва събирането на разследваща информация от американска страна.

Рябков сподели също, че Западът би трябвало да обърне също внимание на решението на Русия да разположи тактически нуклеарни оръжия в Беларус.

" Опонентите ни би трябвало да видят действителността на това, което се случва към тях ", сподели съветският заместител външен министър.

" Не ескалирайте напрежението, не ни провокирайте ", акцентира Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР