Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на

...
Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на
Коментари Харесай

Каракачанов се надява, че COVID-19 няма да се превърне в криза на сигурността

Заместник министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата на Република България Красимир Каракачанов взе участие в изключителна среща на министрите на защитата на страните-членки на НАТО. Срещата се организира посредством видеоконферентна връзка, осъществена от работа „ Военна информация “.

Министрите на защитата на Алианса разискаха взетите ограничения за справяне с COVID-19 и планирането на по-нататъшни дейности на НАТО в поддръжка на съдружници и сътрудници. Бяха прегледани и резултатът от рецесията в средносрочен и дълготраен проект, както и поддържането и усилването на потенциала за въздържане и защита на Алианса.

Дискусията обхвана също противодействието на дезинформацията и пропагандата, свързани с пандемията от COVID-19.

Младен Маринов с коментар за Волен Сидеров, ще бъде ли санкциониран Каракачанов и по какъв начин ще работи Министерство на вътрешните работи по време на Великден

В изявлението си министър Каракачанов посочи, че всеки работещ механизъм в Алианса за по-добра съгласуваност на напъните на съдружниците, както и рационалното потребление на съюзните качества, са изключително значими за крайния триумф.

Той изрази убеденост, че засилената съгласуваност и съдействие сред НАТО и Европейския съюз доста ще допринесат за оправянето с възможни бъдещи рецесии от сходен темперамент.

Министърът на защитата акцентира, че актуалната рецесия не трябва да се трансформира в рецесия на сигурността и защитата и главният фокус на НАТО следва да остане осъществяването на към този момент взетите решения по отношение на възпиращия и защитителен капацитет на Алианса.

Министър Каракачанов препотвърди уговорките на България както по присъединяване в задачите и интервенциите на НАТО, по този начин и във връзка с задачите за качества, което е постижимо посредством дейно консумиране на финансовите запаси, както и посредством шерването на познание и опит и коопериране сред промишленостите на съдружниците.

В този подтекст той означи, че актуалната рецесия демонстрира изключителната значимост на повишението на взаимоотношението и взаимното допълнение сред военните и гражданските качества.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР