Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова откри

...
Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова откри
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова откри нов шестседалков лифт в Боровец

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова откри новия шестседалков въжен превоз " Мартинови бараки експрес " в Боровец. „ Новото лифтово оборудване ще усъвършенства качеството на услугата за посетителите “, съобщи вицепремиерът и означи, че кандидатурата на София за хазаин на Младежката зимна олимпиада 2024 година, която беше утвърдена от Столичния общински съвет, ще се отрази и на Боровец.

„ Имаме желание част от дисциплините да бъдат тук, което ще е опция за Боровец още веднъж да се съобщи на интернационалната сцена “, уточни вицепремиерът Николова. Тя акцентира, че страната ни има към момента необработен капацитет в тази посока, само че това би трябвало да става в унисон с концепцията за стабилно развиване, при прецизно съблюдаване на законодателството процедури.

Вицепремиерът разиска дружно с кмета на община Самоков Владимир Георгиев, със заместник-министъра на туризма Любен Кънчев и с представители на „ Бороспорт “ подготовката на курорта за зимния сезон.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР