Заместник-командирът на Южния военен окръг на Руската федерация, генерал-лейтенант Олег

...
Заместник-командирът на Южния военен окръг на Руската федерация, генерал-лейтенант Олег
Коментари Харесай

Удар с ракета Storm Shadow е убил генерал-лейтенант Олег Цоков в Бердянск

Заместник-командирът на Южния боен окръг на Руската федерация, генерал-лейтенант Олег Цоков, е погубен в Бердянск, удостоверяват локалните съветски канали. Новината за ликвидирането на съветския военачалник се появи в украински източници, които не оповестиха никакви детайлности по какъв начин и какво тъкмо е станало.

В същото време от съветските Телеграм канали в Бердянск се леят жалейки за гибелта на касапина, който от 5 години е включен в черния листата за отстрел „ Миротворец. “

„ Хотел Дюн към този момент го няма “, декларират военни. Най-вероятно точно там е бил ситуиран аварийният команден пункт на 58-а войска, където Цоков бе премахнат. Според съветските канали ударът по хотел Дюн е бил нанесен с далекобойна английска ракета Storm Shadow (Буреносна сянка). Буреносна сянка е изпратила съветския нарушител на небесен концерт на Йосиф Кобзон, иронизират в медиите. Генералът обичаше да слуша песните на съветската естрадна легенда.

На мястото на попадението са починали огромен брой други висши съветски офицери, пишат украинските медии. Цоков бе тежко ранен през септември предходната година, само че оцеля. Днес обаче ВСУ си написаха домашното до край.

От началото на огромната война на 24 февруари предходната година досега на фронта в Украйна са починали повече от 10 съветски генерали.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР