Заместник-кметът по транспорта на София Евгени Крусев подава оставка, предаде

...
Заместник-кметът по транспорта на София Евгени Крусев подава оставка, предаде
Коментари Харесай

Столичният зам.-кмет по транспорта Евгени Крусев подаде оставка, разследват го за ремонта на Графа


Заместник-кметът по превоза на София Евгени Крусев подава оставка, съобщи БГНЕС. Това заяви самият Крусев на ексклузивен брифинг в Столична община. Той изясни, че в понеделник късно следобед е получил призовка от прокуратурата по отношение на инспекцията, която вършат за ремонта на ул. „ Граф Игнатиев”. “Призован съм в качеството си на обвинен. В тази връзка смятам, че най-отговорната, а пък и мъжка позиция в тази ситуация може би е аз да си подам оставката, което и върша, с цел да може следствието да си свърши напълно работата”, сподели Крусев.

Той е безапелационен, че ще отбрани името си и акцентира, че решението за оставката е персонално негово.

Във връзка с ремонта на столичната улица „ Граф Игнатиев”, Евгени Крусев съобщи, че те оказват цялостно подпомагане на проверяващите органи. „ Изпратили сме цялата документи, която е изискана. Така че ще продължим да оказваме цялостно подпомагане “, сподели той.

От през вчерашния ден на ул. " Граф Игнатиев” са сложени бетонни ограничители с друга форма, които най-вероятно ще служат за обособяване на трамвайното трасе и пешеходната зона. В обществените мрежи незабавно се появиха мнения, че тези бетонни ограничители наподобяват на перки на акули или на надгробни плочи.

Според Крусев все още можем да кажем, че „ Граф Игнатиев “ от един ориенталски битак, на каквото приличаше преди, става една от красивите улици на София “. „ Вярвам, че в скоро време ще бъдат приключени всички елементи към този ремонт. Надявам се скоро да тръгне трамвайното придвижване да се възстановят трамвайните направления, а пък към този момент като има някаква по-голяма изясненост по отношение на инспекцията на прокуратурата, ще ви осведомяваме. Другата седмица първоначално съм свикан да дам показания “, сподели той.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР