Заместник-кметът по дигитализация, европейски политики, бизнес развитие и образование Владимир

...
Заместник-кметът по дигитализация, европейски политики, бизнес развитие и образование Владимир
Коментари Харесай

Отбелязаха 50-годишния юбилей на детска градина „Малина“

Заместник-кметът по цифровизация, европейски политики, бизнес развиване и обучение Владимир Темелков бе посетител на 50-годишния празник на ДГ „ Малина “ в регион „ Южен “. На празника участваха и кметът на регион „ Южен “ Атанас Кунчев, началникът на отдел „ Образование “ в Община Пловдив Донка Щилянова, някогашни шефове на детската градина, сегашни шефове на детски заведения в Пловдив, учители, родители, възпитатели и деца.

„ Радвам се, че съм тук, тъй като събития като това ме зареждат с положителни страсти за седмици напред. Благодаря на всички Вас, които с обич и самообладание се грижите за нашите деца. Винаги можете да разчитате на поддръжката на Община Пловдив за всичко “ –  с тези думи заместник-кметът се обърна към екипа на ДГ „ Малина “.

Директорът Дочка Попова направи ретроспекция на интервала от основаването на детското заведение до през днешния ден, което с 470 деца, разпределени в 16 групи и 2 филиала, е най-голямото в Пловдив.

„ За тези 50 години сме съхранили доста красиви мемоари. Гордеем се с достиженията на нашите деца, които жънат триумфи и печелят награди във всички сфери “, уточни Дочка Попова. Тя напомни, че вследствие на извоюван народен конкурс, 6 от рисунките на възпитаниците на детската градина са изложени във фоайето на Народното събрание.

Директорът на детското заведение пожела на малчуганите здраве и безчет радостни мигове, а на сътрудниците си  – да не престават да се грижат безрезервно за децата, да им подаряват цялата си любов и да работят по този начин, че да ги вършат щастливи.

Празничен концерт, изпълнен от надарените деца на ДГ „ Малина “, зарадва многочислените посетители.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР