Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и опазване на здравето

...
Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и опазване на здравето
Коментари Харесай

Световни топ кучета на изложба в Пловдив

Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и запазване на здравето Иван Стоянов откри интернационална киноложка изложба, която се провежда през днешния ден и на идващия ден в Международния панаир.

„ Впечатлен съм от мащаба на тази изложба. Тя събира 400 кучета от 87 породи от със своите притежатели от 17 страни. Тук е авторитетно интернационално жури от Португалия, Румъния и Хърватия. Кучетата ни дават любов, а ние я предаваме на останалия свят ”, заяви заместник-кметът Иван Стоянов.

Той поздрави присъстващите от името на кмета на Пловдив Костадин Димитров и заяви: „ В наше лице имате приятел и помощник ”. „ Имаме опит в провеждането на сходни изложби, единствено че тази е изключително занимателна и пъстра. Виждам състезание от висок ранг ”, заяви шефът на Международен панаир – Пловдив, Иван Соколов. Международната изложба е за всички породи кучета с ранг CACIB-FCI.

Организатор е Българска национална федерация по кинология, която съставлява България в най-голямата и остаряла интернационална киноложка федерация – FCI. Председателят на БНФК Георги Христозов също приветства участниците. Утре изложбата продължава пред палата 6 в панаирното градче.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР