Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева участва в Маратон на

...
Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева участва в Маратон на
Коментари Харесай

Маратон на четенето в Хасково

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева взе участие в Маратон на четенето на приказки, отдаден на Международния ден на детската книга. Любимото на всички  читалище " Заря-1858 " за поредна година инициира маратона на четенето и предложения на посетители първокласниците от ОУ " Свети Иван Рилски ".
 
Заместник-кметът на Хасково Мария Вълчева описа на децата, че всяка приказка е скъпа, тъй като в нея има поука. И прочете на малчуганите приказката " Майката и дребното раче ". Посланието на приказката е, че не би трябвало да учим другите, в случай че не можем самите ние да сме за образец.
 
 Маратон на четенето на приказки в Хасково Маратон на четенето на приказки в Хасково Източник: Община Хасково
Мария Вълчева подари " Приказки с поучения " на читалищната библиотека в ОНЧ " Заря 1858 " с пожеланието маратонът на четенето тук в никакъв случай да не прекъсва.
 
Пред първокласниците от ОУ " Свети Иван Рилски " свои обичани детски приказки четоха още регионалният шеф на Хасково Гинка Райчева, шефът на ДКТ " Иван Димов " Стелиян Николов, поетът Митко Ламбов, музикалният възпитател Красимира Генева, журналистът Мария Ламбова и обичаната на дребни и огромни актриса Силвия Предова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР