Замъкът на Косьо Самоковеца е обявен за продажба от вдовицата

...
Замъкът на Косьо Самоковеца е обявен за продажба от вдовицата
Коментари Харесай

Продават къщата на Косьо Самоковеца

Замъкът на Косьо Самоковеца е разгласен за продажба от вдовицата Ангелина Димитрова в организация за суперлуксозни недвижими парцели. Обявата в най-големият уебсайт за недвижими парцели imot.bg, е оповестена на 17 октомври. Имението на Константин Димитров е строено персонално по негов усет през 2002 година Представлява реплика на феодален палат. Имотът е с обща повърхност от 780 м. излиза наяве от уеб страницата на брокера. Триетажният палат се намира в парк Ридо в Самоков, разполага с 3 големи спални и 5 бани, необятен хол и дневна, както и градина, разпростираща се на 4520 м повърхност.

Жители на Самоков описват, че приживе притежателят не е жалил средства за градежа, който самичък наричал "делото на живота ми ". Самоковеца изпипвал всеки подробност дружно с дюлгерите, които били наети от близо и надалеч. Дори майстори от чужбина идвали, с цел да носят проекти на средновековни крепости във Франция и Англия, от които се вдъхновявало бившето пиколо в хотел "Самоков " в курорта Боровец.

Още тогава младият Косьо мечтаел да е притежател на палат, настояват осведомени с битието на страховития необут. Всичко е по този начин замислено, че да демонстрира максимален разкош, на какъвто не се радват даже холивудските звезди в именията си. Уви, Самоковеца по този начин и не съумява да се порадва на замъка си. Убит е единствено година след стартирането му в употреба.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР