Зам.-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева отправи препоръка към енергийния

...
Зам.-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева отправи препоръка към енергийния
Коментари Харесай

Любомира Ганчева порица енергийния министър и посочи лобистко изменение в полза на фирми, близки до Цветелина Бориславова

Зам.-председателят на Политическа партия АБВ Любомира Ганчева насочи рекомендация към енергийния министър- да не дава оценка кой човек е елементарен и кой е комплициран. Повод за това стана, в което тя изясни, че схемата за връщането на парите е изключително комплицирана и хората не я схващат.
Пред медиите Любомира Ганчева акцентира, че сходно отношение е недопустимо и напомни, че Политическа партия АБВ неведнъж алармира отрасловото министерство за това, че безусловно лобистки целеустремено беше направено изменение в Закона за енергетиката по този начин, че да не разреши българските жители да усетят намаляването в цената на природния газ, а това да стигне единствено до околните до „ Булгартрансгаз “ компании. Тя добави, че на Теменужка Петкова не й прави чест да става част от тази завера.
 Любомира Ганчева: България е отличник по енергийна беднотия Любомира Ганчева: България е отличник по енергийна беднотия
България освен е страната с най-висока беднотия, освен е страната с най-голямата разлика в стандарта сред най-богатите и най-бедн...
„ Буди трогване фактът, че тя се спря напоително на историческото понижаване на цената на природния газ за България. Да, то е историческо, тъй като ще остане в историята на Републиката с това, че България последно от всички 8 страни в Европейски Съюз, за които се отнасяше решението на Европейска комисия, понижи цената на естествения си газ.
Всички българи платихме високите цени на газа и няколко извънредно съобразителни предприемачи, в това число 4 компании, близки до госпожа Цветелина Бориславова, съумяха да осъществят 100 млн. лева . оборот, което може да се види по докладите на „ Булгартрансгаз “. Сигнализирали сме министъра на енергетиката няколко пъти. В анализите на сдружението, в предварителния промеждутъчен доклад на сдружението се споделя, че има стопански и финансово преференциални покупко-продажби. След това стопански и финансово преференциални изчезват и остават единствено покупко-продажби.
Любомира Ганчева акцентира също, че
Никой от нас не усети понижението на цената по сметките си, само че всички ние в този момент ще заплатим увеличението на цената на силата. Тя евентуално не го усети, тъй като октомври някъде ще го усетим по сметките си, а тя знае, че по това време няма да бъде министър и няма потребност да разяснява новите бомби, които са заложени в бранш „ Енергетика “ “.
 Христо Иванов изиска оставката на Теменужка Петкова поради 54 милиона, платени на Доган и неналичието на надзор Христо Иванов изиска оставката на Теменужка Петкова поради 54 милиона, платени на Доган и неналичието на надзор
Държавата е дала 54 млн на ТЕЦ- Варна за студения запас, а те са получили лиценз за газ чак в този момент през юли. Или са работили на въглища...
Любомира Ганчева разяснява и премиерската аудиенция в Гърция.
„ Вчера в Александруполис. Проектът, в който през вчерашния ден българската страна публично се включи в Гърция, е сега с 50 % натовареност на потенциала с нашето присъединяване. Само за информация, има % в Хърватска, който е запазен на 100%, обаче ние там не участваме, необичайно за какво ли. Аз допускам, че е, тъй като сега никой не може да обезпечи фотография на премиера с премиера на хърватската република.
Отново пари ще потънат в план, без никаква потребност за българската страна и за пиар . Ако министър председателят Борисов си мисли, че по този метод ще успее да бетонира своето ръководство, този път няма да му се получи и това неведение, незнание и липса на подготвеност би трябвало да спре да се написа на сметката на българския народ. Ние не можем да си позволим повече да плащаме за неговите екскурзии и непозволени разноски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР