Зам.-председателят на ПГ на ДПС каза пред Нова телевизия, че

...
Зам.-председателят на ПГ на ДПС каза пред Нова телевизия, че
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Ще решим за Пеевски, след като излязат окончателните резултати

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи сподели пред Нова телевизия, че ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който беше и лидер на евролистата на политическата мощ, ще отстъпи мястото си в Европейския парламент.

В отговор на въпрос дали Делян Пеевски ще стане евродепутат, Хамид съобщи: "Пеевски към този момент е на второ място. След като излязат окончателните резултати и откакто управлението на Движение за права и свободи, ги проучва, ще вземем своето решение ".

Партията направи оптимални старания, изключително младежките ни структури работиха извънредно добре, тъй че няма по какъв начин да не сме удовлетворени от резултата, съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

Има незаинтересованост в гласоподавателя. Трябва да проучваме тази незаинтересованост, за какво не гласоподава гласоподавателят. В Източна Европа интензивността се подвига доста съществено, а у нас понижава. Трябва да търсим повода в политиците. Иначе ножицата сред партиите и гласоподавателя ще се отваря и резултатите ще бъдат още по-плачевни, уточни Хамид.

Създаде се малко нереално очакване резултатите да провокират предварителни избори и да пренаредят политическото статукво. Не чакам катаклизми, сподели още Хамид Хамид.

По думите му генералният проблем на тези избори е това, че изборната интензивност е ниска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР