Зам.-председателят на ГЕРБ връчи членски карти на партията на 139

...
Зам.-председателят на ГЕРБ връчи членски карти на партията на 139
Коментари Харесай

Цветанов: Ние сме една прекрасна страна с многообразие от различни етноси

Зам.-председателят на ГЕРБ връчи членски карти на партията на 139 новоприети членове на ГЕРБ от с. Зърнево (област Добрич), в което живеят близо 1200 души. Събитието, на което Цветан Цветанов връчи картите, се организира в с. Зърнево и на него участваха народните представители вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, Шерин Вели – заместник-областен шеф на Шумен, Симеон Симеонов – общински началник на ГЕРБ-Тервел, Ешреф Ешреф – кмет на община Никола Козлево, Кина Драгнева – регионален учредителен секретар на ГЕРБ-Добрич, Красимир Николов – зам.-областен шеф на Добрич и общински началник на ГЕРБ-Добрич, Живко Желязков – зам. регионален шеф на Добрич, членове на регионалното управление на ГЕРБ и общинските ръководители в област Добрич, оповестиха от партийната централа.

„ Много значимо е да съхраним духа си и традициите. Важно е да помним това, което са завещали нашите предци – че ние сме една прелестна страна с разнообразие от разнообразни етноси и когато сме дружно сме доста по-силни, в сравнение с всеки един поотделно. Затова постоянно сме били за толерантността, за разговора. Това сме доказвали през всичките тези години със стъпките в построяването на политическа партия ГЕРБ “, сподели в наличието на близо 200 души Цветанов.

„ ГЕРБ сподели с политиките си, че не дели общините на наши и ваши. Пример за това е Община Тервел, която е с кмет от Българска социалистическа партия и с ръководител на Общинския съвет от ГЕРБ. Ние сега поставяме оптимални старания с поддръжката на държавното управление да се осъществя инвестиция в размер на близо 2,3 млн. лева “, съобщи Цветан Цветанов.

„ Община Тервел поставя старания, с цел да се оправи с всяко предизвикателство. Но е значимо и да имаш сътрудник, на който можеш да разчиташ. Затова желая да доклада значителната заслуга на премиера Борисов. Като министър-председател на България към този момент трети мандат той не дели общините на наши и ваши, а се старае с опциите на страната да подкрепя всяко едно обитаемо място в страната “, уточни Цветанов.

„ Инфраструктурата в другите обитаеми места в страна се модернизира и с помощта на европейската взаимност. Когато страната е постоянна, ние даваме опция на повече европейски средства да доближават до България, а те на собствен ред обезпечават и европейски образ “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той пое ангажимент в първата посетителска група в Екологичен потенциал, която ще бъде проведена след европейските избори, да има представители от село Зърнево, от община Тервел и от община Никола Козлево.

Общинският началник на ГЕРБ в Тервел Симеон Симеонов, който е и ръководител на Общинския съвет, съобщи, че в община Тервел са се случили доста положителни неща, откогато страната се ръководи от ГЕРБ. „ От през днешния ден с тези нови членове ГЕРБ в община Тервел става по-многобройна, по-силна. За следващ път ГЕРБ потвърждава, че е национално виновна партия, която не дели етноси и религии. На това се дължи силата на партията “, уточни той.

Симеонов заяви, че с изключение на посредством европейски средства, през последните 20 месеца държавното управление подкрепя Община Тервел с общо 2 000 000 лева, част от които бяха вложени в обновяването на общинския музей, градския площад и в създаване на ритуален дом в общинския център, а за друга част от средствата се организират публични поръчки и следва осъществяване на плановете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР