Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов към Жени ГЕРБ: Вашата работа разтваря ветрилото на политическите намерения във всички сфери

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира среща с НИС на Жени ГЕРБ късно нощес. Цветанов поздрави дамите за тяхната разпоредителност и им пожела да не престават в същия дух. „ Вашата огромна работа разтваря ветрилото на политическите планове във всички сфери на живота “, означи той и добави, че за партията е значимо да работи моторът на инициативността и да се разчита на добре структурираната и повсеместна работа на женската организация.

„ Националната ви самодейност към българското малцинство в Албания ще покаже дълбочината на политическата осъзнатост на членовете ни. Ще направи стъпката към съответното приобщаване на страните от Западни Балкани. Ще даде демократичната поръчка за намирането на общ път на развиване и ще свърже още по-силно нашето българско малцинство там с дома тук “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Водеща концепция в работата на организацията ни е одобряването на умереността като метод на държание и намирането на положителния баланс в мислите, метода на живот, дейностите и политиките ни. Голямата роля на Жени ГЕРБ е, употребявайки изконните женски умения, житейски полезности и толерантни ролеви модели - да утвърждава десните политически възгледи и политиката на най-успешната дясна национална партия в България ГЕРБ ", съобщи от своя страна ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

В рамките на срещата нощес бяха сложени във фокус идните събития на организацията до края на годината, както и разбор на извършените досега отчетни събрания на Областните клубове на Жени ГЕРБ в страната. Участниците в полемиката споделиха паниката си от наводненията в Бургаско. Членът на НИС на ЖГЕРБ Антоанета Събкова, която е родом от Бургас, срещна присъстващите с цялата интензивност на организацията в морския град, която подкрепя и щаба за дейности при рецесии. Бе взето решение всички начинания на ЖГЕРБ в региона да са ориентирани към оказването на помощ на потърпевшите от бедствието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР