Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира ексклузивно пред ПИК новината,

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира ексклузивно пред ПИК новината,
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Даниел Митов с ексклузивен анализ за условието на Русия у нас да няма натовски войски и първата реакция на Кирил Петков - гледайте НА ЖИВО

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява извънредно пред ПИК новината, че е сложила изискване на Съединени американски щати натовските войски да се изтеглят от България и Румъния, както и първата реакция на премиера Кирил Петков по тематиката.

" Русия желае да се саморазпусне. Това е надопустимо. Ретроградност. Когато България е категорично упомената. Опозицията изиска министър председателят да каже ние къде стоим и ние не разбрахме. Очаквахме министър председателят да пристигна и да направи стратегически разбор. Без този андрешковски метод като втори мост над Дунав. И да вземе отношение към държанието на военния си министър, който върви на антинатовски митинги. Едно нещо, което би трябвало да схванат тези хора е, че натовските войски не са непознати. Всяка една единица техника е тъкмо толкоз българска, колкото и всички останали. тази изразителност от страна на военния министър ние не чакахме. Той няма право на лично мнение ", посочи Митов.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР