Зам.-председателят на БСП Георги Свиленски показа каква скандална книжка се

...
Зам.-председателят на БСП Георги Свиленски показа каква скандална книжка се
Коментари Харесай

Свиленски показа скандална книжка: Вижте какво дават на нашите деца в училище! Това е престъпление!

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски сподели каква скандална брошура се популяризира из българските учебни заведения. „ Тази брошура се дава на нашите деца да се образоват. Призовавам ви да се включите в референдума на Българска социалистическа партия за прекъсване на джендър идеологията у нас “, съобщи той в ефира на Нова.
„ Внесли сме план на закон, изчистен от текстовете на Истанбулската спогодба. Това е закононарушение към нашите деца. Нека да го видят българските жители “, добави още Свиленски.
„ Нямаме покана за среща, нито индикации за такава. Казали сме, че ще се включим във всички диалози, само че в случай че Борисов мисли, че като се наспи и си изиграе мача може да звънне на Българска социалистическа партия и да каже: „ Елате, да поговорим “. Българска социалистическа партия е партия на 130 години и ние няма да проиграем възможностите, които имаме. Казахме 5 целта за България “, разяснява той във връзка диалозите за държавно управление в Народното събрание.
„ Темата с кабинета на ГЕРБ е завършила. Борисов месец и половина не може да покаже кабинет. Другата опция е избори през август месец, страната без бюджет и пенсиите, обществените заплащания завършват “, изясни още Свиленски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР