Зам. областните управители арх. Банко Банов и Любомир Желев връчиха

...
Зам. областните управители арх. Банко Банов и Любомир Желев връчиха
Коментари Харесай

В Стара Загора връчиха награди на деца, участници в Национална олимпиада по статистика

Зам. регионалните шефове арх. Банко Банов и Любомир Желев връчиха грамоти и дарове на три ученички от Професионалната гимназия по лека индустрия и туризъм,.Казанлък,участвали в Националния кръг на Петата Европейска олимпиада по статистика.

Тържжествената гала бе проведена от Отдел „Статитстически изследвания“, Стара Загора и се организира в зала 2 на Областна администрация. 

Йоана Говедарова, Галя Стоянова и Пламена Христова са ученички от 11 „А“ клас на гимназията. В първия стадий от конкуренцията те са решавали 4 теста, а във втория са презентирали разбор на данни за потреблението на електрическа и топлинна сила у нас за интервала 2013-2019 година Професионалната гимназия излъэчва за трети следващ път тим за Националната олимпиада по статистика.

Арх. Банов поздрави девойките с триумфа в влиятелното съревнование и им пожела през идната година да вземат участие и в последния стадий на олимпиадата. Поздравления за положителната работа получиха и шефът на гимназията Антони Илиев и преподавателката Корнелия Владева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР