Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Шушков ще бъде

...
Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Шушков ще бъде
Коментари Харесай

Изненада: Зам.-министър бетонирал мъжа на Корнелия в „Лукойл“, БСП го подкрепя за кмет на Благоевград?

Зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Шушков ще бъде общ претендент на левите за кмет на Благоевград.

Последният процес на предизборната обстановка в югозападния център е, че Шушков е спечелил благословията за поста персонално на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Зад неговата кандидатура ще застанат и другите фактори в лявото политическо пространство, което вещае съвсем сигурна победа на локалните избори наесен.

Източникът твърди, че Николай Шушков бил подсилен от Корнелия, тъй като с престижа си оказал помощ на брачна половинка на алената лидерка Димитър Нинов да резервира високоплатения си пост в петролния колос „ Лукойл “. Смята се, че актуалният зам.-министър на Министерство на регионалното развитие е индивидът на Румен Радев в Югозапада.

„ Ако Николай Шушков се включи в борбата, останалите кандидати нямат никакъв късмет. Бившият регионален на Благоевград се употребява с огромно доверие в района, има извънреден престиж и считам, че не може да бъде преместен “, разяснява информаторът.

Николай Шушков е заемал длъжността регионален шеф в интервала май 2021 година – януари 2022 година Два пъти е бил заместник-кмет на Община Благоевград.

Шушков е дълготраен чиновник в Агенция „ Митници “ – бил е шеф на митница-Благоевград, митница „ Кулата “, РМД-София и шеф на митница „ Югозападна “.

Притежава богат опит и професионални умения, добити от работа му в региона на интернационалния превоз и логистика. Бил е началник на Митнически департамент на Thessaloniki Port Authority S.A. dry port Sofia – „ ТПА “ София “ ЕАД. Висшето си обучение е приключил в Полтавския университет по стопанска система и търговия в Украйна.

Инфо: narod.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР