Зам.-министърът Михаил Стойнов, гепил двата кода на мишините за гласуване,

...
Зам.-министърът Михаил Стойнов, гепил двата кода на мишините за гласуване,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Зам.-министърът с кодовете Михаил Стойнов – хакер от кликата около Божидар Божанов, искали „едни“ 600 млн.

Зам.-министърът Михаил Стойнов, гепил двата кода на мишините за гласоподаване, с което получил властта да манипулира резултатите както е комфортно на ПП-ДБ, се оказа хакер от кликата към някогашния министър на електронното ръководство Божидар Божанов, научи извънредно Narod.bg от потресени почитатели на „ Промяната “.

 Хакерът Михаил е набутан във властта като зам.-министър

По-рано през днешния ден гръмна грандиозният скандал, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на по този начин наречения хешкод, който е един от ключовете за отбрана на машините, Михаил Стойнов от ПП-ДБ влезнал в залата, в която се съхраняват машините за вота, повторил цялата процедура, снимал с телефона си и свалил цялата информацията на флашка.

Престъплението, което може да се класифицира и като опит за държавен прелом, тъй като действително сме очевидци на скица за противозаконна промяна на властта, е документирано от охранителни камери, стана ясно от отчет на ДАНС.

Нещата са още по-грозни, сигнализира след изключителния председателски съвет в Народното събраниеТошко Йорданов от Има Такъв Народ. И разгласи, че няма да има машинно гласоподаване.

Кирил Петков и Божидар Божанов са оказвали напън върху един министър и са му обяснявали какво би трябвало да се вършат едни пари, едни 600 млн. лева, хвърли бомба Йорданов.

„ Всички бяхме като гръмнати. Има закононарушение на министър “, акцентира още ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ.

 Михаил Стойнов си пада по екзотичните ваканции

Наш човек в Политическа партия, стъписан от наглостта на техния зам.-министър, посочи, че Михаил Стойнов е характерен хакер, персонално протеже на Божидар Божанов и доближен до Асен Василев и Кирил Петков.

Т.е., съществува обосновано съмнение, че тримата са знаели какви ги прави хакерът Михаил, евентуално тъкмо с тази задача подложен за зам.-министър на електронното ръководство. Narod.bg разкри още, че Стойнов е непосредствен другар на хакера Кристиян Бойков, който удари Национална агенция за приходите и източи данните на 6 милиона българи през юли 2019-а.

Реклама

Зам.-министърът, който би трябвало да бъде задържан до часове, е секюрити и софтуерен съветник. Завършил е „ Информатика “ в СУ „ Св. Климент Охридски “, водил е лекциите по „ Съвременни Java технологии “, „ Програмиране за.NET Framework “, „ Разработка на Java уеб приложения “, „ Шаблони за дизайн “ и „ Качествен програмен код “.

Активно е взел участие в основаването на образователните материали за курсовете. Водил е софтуерни курсове в Нов български университет и в Техническия университет – София.

Резюмето му включва планове в компании като „ Сауди Арамко “, „ Боинг “, „ Хюлет Пакард “, „ Сименс “ и Военновъздушни сили – Съединени американски щати, непознати банки и държавни институции на 4 континента.

Интересите на хакера, облечен от Политическа партия с власт, обгръщат построяването на софтуерни архитектури и дизайн, B2B консолидиране на разнородни осведомителни системи, оптимизация на бизнес процеси и софтуерни системи главно върху платформите Java и.NET.

Все неща, които са изцяло ненужни в Пазарджишкия затвор. Ако има държава…

 Ето фейсбук приятелите на зам.-министъра
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР