Зам.-лидерът на ГЕРБ и депутат от групата на Бойко Борисов

...
Зам.-лидерът на ГЕРБ и депутат от групата на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Даниел Митов: Кирил Петков едва не ми докара инсулт!

Зам.-лидерът на ГЕРБ и народен представител от групата на Бойко Борисов в Народно събрание Даниел Митов  призна, че опитът му да изгледа до дъно тазсутрешното изявление на експремиера Кирил Петков е щял да приключи с инсулт.

" Опитах се деликатно да изслушам изявлението на Кирил Петков тази заран и признавам, че бях на път да получа апоплексия. По реакцията на медиите виждам, че множеството от тях са били в същото състояние, защото тълкуванията на изреченото са диаметрално противоположни ", оплака се Митов. 



Той недоумява по какъв начин е допустимо Кирил Петков да разяснява възможни нови договаряния с Българска социалистическа партия, при положение, че третият мандат отидел у левицата, откакто имали разлики. Митов не разбирал и за какво сякаш " Промяната " няма несъгласия с Демократична България, само че групата на Кирил Петков и Асен Василев не може да гласоподава подобен кабинет, в случай че ГЕРБ също реши да поддържа възможен мандат на Демократична България, както Петков се изрази тази заран. 

" А може би щял да гласоподава за сформиране на държавно управление с мандат на Демократична България, в случай че ГЕРБ нямат свои представители в кабинета. Но било доста значимо " здравите сили " да се обединят в идващия парламент. Пък и доста се зарадвал на песента за Лена.
Какво тъкмо има намерение да прави по-скоро ще би трябвало да научим от Делфийския пророк ", подиграва се някогашният външен министър на Кирил Петков. 

Особено се напрегнал и усетил " увеличено туптене в слепоочията " във връзка коментара на някогашния министър председател за диалога му (неформален) с енергийния минисър на Гърция, че позвъняването било пресилено и де факто енергийният длъжностен министър Росен Христов му завиждал и ревнувал. Вчера Христов разяснява, че Кирил Петков е позволил неприемлив дипломатически гаф, като е заел името на гърка, а някогашният управленец употребил лукаво името му като персонален негов контакт.

" Това е метод на амбулантен търговец - в случай че не успее да ти продаде прахосмукачка, то най-малко би трябвало да ти пробута ръкохватка за прахосмукачка. Липса на какъвто и да било построен вътрешен механизъм за саморегулация и самокритика ", проучва през днешния ден Даниел Митов. 

Според него изводът от изявлението на Петков бил, че Политическа партия бута страната към нови предварителни парламентарни избори. " Говорят за идващия парламент и някакви " здрави сили ", изцяло в стилистиката на незрелия социализъм. Останалото словоблудство е некадърен опит да се прикрие действителната цел, уверен е Митов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР