Зам.-кметът Иван Гюров връчи поздравителен адрес на Явор Капитанов, управител

...
Зам.-кметът Иван Гюров връчи поздравителен адрес на Явор Капитанов, управител
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Разлог връчи поздравителен адрес на Явор Капитанов

Зам.-кметът Иван Гюров връчи приветствен адрес на Явор Капитанов, шеф на хотел „ Хот Спрингс- Баня “ на общо заседание на членовете на съдружие „ Хотелска асоциация разложка котловина “.

По мотив извоюваното I място в категория „ Иновативен СПА хотел “, нареждайки се измежду редица желани хотели в Европа,  управлението на Община Разлог пожела още доста професионални триумфи на целия екип на хотела освен европейско, само че и международно самопризнание в областта на туризма.
На срещата сред представителите на сдружението  бе разисквано развиването на туризма в района на община Разлог, както и тематики, свързани с локалните налози и такси, ВиК услуги и други
„ Намерението на Община Разлог е събраните доходи от туристически налог и такси да се насочат към възстановяване инфраструктурата и реклама на туристическите услуги в района. Също по този начин имаме намерение и обособяването на „ дребни линии “, обслужвани от еко- бусчета, за улеснение както на жителите на община Разлог, по този начин и на туристите, които отсядат в хотелите. “, съобщи Иван Гюров.
Хотелиерите споделиха наблюденията си върху задгранични практики за ръководство на балнео и спа центрове и модели за обезпечаване на по-добро качество и развиване на туристическите услуги.
Заедно с Община Разлог всички показаха желанието за създаване на пешеходна алея, с ситуирани наоколо магазинчета, атракционни и други развлечения.
Следващата среща на сдружението, на която се чака да участват повече хотелиери от окръга, ще се организира през ноември. На идната Община Разлог чака оферти от участниците по отношение на надграждане инфраструктурата в общината, която ще е в изгода за повишение равнището на туристически услуги.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР