Заловените през изминалия уикенд във Варна и Цонево , са

...
Заловените през изминалия уикенд във Варна и Цонево , са
Коментари Харесай

Заловените във Варна мароканци за нелегално влизане в страната се отърваха с условни присъди

Заловените през миналия уикенд във Варна и Цонево, са се разминали с условни присъди и санкции, научи Moreto.net.

Районна прокуратура - Варна завърши работа по шест бързи производства по член 279, алинея 1 от Наказателен кодекс. Те са стартирани на 2 април 2022 година, когато са арестувани две групи непознати жители, минали без позволение границата на Република България.

Районния съд в града осъди шестимата мъже на по 4 месеца „ отнемане от независимост “, като изтърпяването на наказването им е отсрочено с 3 години изпитателен период. Всеки от тях би трябвало да заплатят и санкция в размер на 100 лв..

Двете групи бяха открити в централната част на Варна и в село Цонево. Задържаните са от мъжки пол на възраст сред 22 година и 33 година, нямат документи за идентичност и по техните изказвания идват от Мароко. Младите мъже не са дали достоверна информация за това къде са минали българската държавна граница.

Работата по формираните бързи производства под управлението на прокурор от Районна прокуратура – Варна завърши в границите на 72-часовото задържане на непознатите жители. Одобрените от Варненския и Провадийския областен съд съглашения не подлежат на обжалване и са приведени в осъществяване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР