“Заложете на единица утре, смело обяви треньорът на ЦСКА 1948

...
“Заложете на единица утре, смело обяви треньорът на ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Заложете на наша победа срещу Черно море

“Заложете на единица на следващия ден ”, самоуверено разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди дуела с Черно море. Срещата е от 17,30 часа в Бистрица. Специалистът призна, че е анализирал грешките на своя отбор от предишния кръг и се надява да нанесе първа загуба на варненци.


“Очаквам тимът да се вдигне душевен и да покаже положително лице, с цел да излезем спечелили. Нашето време за подготовка беше с два дни по-малко от това на Черно море. Опитахме се да поправяме някои неща и се надяваме да се получат в този мач ", продължи той.

" За мен Илиан Илиев е един от най-хубавите треньори в България. Изградил е добър жанр, тимът му е порядъчен. Очаквам забавен мач, само че се надявам да бъдем по-добрия тим и да спечелим. Аз споделих и след предния мач - мен беше учудващо, че паднахме душевен, предвид на това, че виждах играчите по какъв начин упражняват. Бях уверен, че ще сме стимулирани и чаках да се представим по-добре. Имаше пропуски, анализирахме ги и се надявам идващия мач да изглеждаме по различен метод. Надявам се да победим Черно море. Техният тим е граден дълго време и е обикновено тази година да имат резултати. За мен обаче е значимо нашият тим да се показа по най-хубавия метод ", сподели още Панайотов.

" Футболистите са експерти. В този тим са, с цел да покажем, че дружно можем да вървим напред. Отборът има цели, което е обикновено. Смятам, че с времето нещата ще се наредят ", надява се треньорът.

" Един треньор постоянно би трябвало да търси изненада. Всичко обаче зависи от противника. Дали съставът ще е същия, или не, дали някой е играл под равнището си - предният мач към този момент е минал. Не мога да издавам състав, само че ние ще преценим по какъв начин да се противопоставим и с какъв състав ще излезем. Георги Русев е подготвен на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим през днешния ден до края на деня дали ще може да го използваме ", приключи Панайотов.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР