Залагащите на Pebble Beach ухапаха букмейкърите – благодарение на странни

...
Залагащите на Pebble Beach ухапаха букмейкърите – благодарение на странни
Коментари Харесай

Залагащите на голф се възползваха от домашните правила с масивни парли на отменен турнир Pebble Beach

Залагащите на Pebble Beach ухапаха букмейкърите – с помощта на странни условия в скъсен Pebble Beach PGA шампионат през предишния уикенд.

При излаз от шампионат по голф, който беше близо – в случай че не несъмнено – решен с помощта на неприятните метеорологични условия в Калифорния, залагащите се насочиха към приложенията за залагания, с цел да създадат пари за шампионата преди приключването на третия кръг с шанса да в последна сметка ще бъдат анулирани.

Състезанията включваха голфъри, класирали се в топ 5, топ 10 и топ 20, като някои от по-дългите, в това число Уиндхам Кларк, също бяха оповестени за спечелили.

Ако шампионатът в действителност беше анулиран заради неприятно време, както телевизионният коментатор на CBS Джим Нанц неколкократно предложи в ефир, залозите ще останат в действие, в случай че те понижат залозите преди края на третия кръг.

Ако сте залагали след привършване на трети рунд, тези залози са били анулирани, защото се преглеждат като към този момент решени резултати (не са били играни дупк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР