Зала Дружба в Хасково се препълни за концерта на Криско

...
Зала Дружба в Хасково се препълни за концерта на Криско
Коментари Харесай

Криско и Тита препълниха зала Дружба с тийнейджъри

Зала " Дружба " в Хасково се препълни за концерта на Криско и Тита. Концертът беше плануван за 18 часа, само че залата доста по-рано се изпълни с аудитория и вратите й бяха затворени. Така доста хора останаха пред залата. От общинска полиция обявиха, че потенциалът на залата е за 1000 индивида и те не могат да рискуват да пуснат повече аудитория.

Любимците на младежите Криско и Тита зарадваха почитателите си с множеството си шлагери. А габровлията блесна на сцената и с нов стайлинг.

В началото всички бяха единствено по трибуните и седяха на местата си. След първата си ария обаче Криско реши, че децата би трябвало да дойдат при него до сцената и реалокира загражденията. В разгара на купона на сцената се качи и Тита, като двамата извършиха шлагера „ Искам да бъда с теб “. След това Криско се отдръпна и на сцената се качиха балерините на Тита, измежду които беше и хасковлийката Деана Ангелова, която към този момент от няколко години танцува с най-големите родни звезди.

От КОРЗ оповестиха, че в средата на концерта вратите на залата са били отворени и останалите да чакат са влезнали в залата. Концертът беше в празничната стратегия на община Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР