Зала 6 на НДК се оказа тясна за всички привърженици

...
Зала 6 на НДК се оказа тясна за всички привърженици
Коментари Харесай

Борисов: БНБ препоръча рязане и стягане на колана, това ни докараха ПП

Зала 6 на НДК се оказа тясна за всички последователи и симпатизанти на ГЕРБ, които пристигнаха за откриващото събитие в столицата. Водачи на листи, знакови лица за партията и съмпатизанти бяха в залата. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води в 25-ти МИР, първи в 23-ти МИР е ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, а в 24-ти - Тома Биков. Борисов бе посрещнат с ръкопляскания като цялата зала стана на крайници.

Лидерът на партията стартира с постигнатото от ГЕРБ точно в столицата. 

„ Всичко е толкоз видно и ясно. Минали са 15 години откогато аз бях кмет на София, нямаш един работещ фонтан, цвете даже нямаше. На Околовръстното горе се чакаше час и половина, а то беше през вчерашния ден едвам. Помня по какъв начин взехме един екскаватор и бутнах бензиностанцията, тъй като полицията я беше боязън. Сега като минете, Северна, Западна, Южна и оставих единствено тази част до Банкя. Преди две години багерите и техниката от „ Младост ” щяха да се трансферират към „ Люлин ”. Дали хората от Драгалевци, Герман и другите не виждат разлика. Всичко това сме го създали, тъй като София колабираше, зимата строяхме, представете си този град без дъгите. И все едно няма памет. Помните ли на телевизионната кула, на Черни връх, Лъвов мост, Семинарията. Никоя партия не е правила толкоз за София колкото ГЕРБ ”, съобщи Борисов. 

„ Сега вървят и мерят милиметри, закарайте ме да видя нещо издигнато от вас, само че то няма – нула. Асен Василев продъни земята по какъв начин ние с Радев сме се сближили. А Шишков, Демерджиев против кой играят. Защо няма постове на Лена, нали служебното държавно управление е единствено да провежда изборите. Но няма по какъв начин да не кажат за скъпия газ и ток. Сега държавното управление на Радев тегли от скъпия газ на Чирен, миксира го и отново с нашите пари. Помните ли по какъв начин Асен Василев заплаши младежите на ГЕРБ поради скъпото гориво. Сега с милиарди дотираме тока и веригите. Всеки който излиза и споделя, че хората обедняват. Не могат да го скрият. Ами щом обедняват по пътя на трънската логичност при нас са били по-богати ”, акцентира водачът на партията. 

Той напомни, че през вчерашния ден от Българска народна банка е обявила, че растежът на Брутният вътрешен продукт ще продължи да се забавя и напомни, че са предизвестили преди две години, че това ще се случи.

„ Вие забелязвате ли че Политическа партия и Демократична България ги няма от една седмица, тъй като знаят цифрите и ни приготвят, че няма да има държавното управление, две в едно, три в едно, все едно е нескафе. Ако следваме рекомендациите на Българска народна банка би трябвало да има рязане и стягане на колана, това ни докараха Киро и Асен. Каквито и планове да сте приготвили, пари няма да има. Българска народна банка чака търсенето на български артикули и услуги да се утежни, а това е най-неутралния орган, който ни дава опция да избираме, дали ще се откри човек, който да се нагърби с консервативна политика с цел да изправи страната и да поеме всички пасиви. ГЕРБ вкара страната в чакалнята на еврозоната и ще пристигна финансов министър, който да види за какво за 8 месеца няма нито един проектозакон обвързван с еврото. Не мога да си обясня на какво се дължи и тава медийно затъмнение. Едно Nexo, по какъв начин Демократична България са се финансирали с тъмни пари, кой за последно чу за това. Вие представяте ли си Томислав Дончев да не е дал две години ПВУ?! И аз не си го представям ”, изясни Борисов.

Той съобщи, че не може да си показа като пристигна време за бюджета на София Христо Иванов по какъв начин ще поддържа бюджета на Асен Василев.

Борисов предизвести, че в този момент следва застоялост. „ Рязко понижаване на разноски, а народът, където бях, споделят - ей, две години – нищо. Хората се надяват да има най-сетне постоянно държавно управление и да се разсънят от този неприятен сън “, разясни някогашният министър председател. Той призна, че хората го приканват да се връща на власт.

 „ Срещу нас имаме хора и последното, за което милеят, е България. Или има някой извън, който ненавижда България и ги поддържа, не знам. Ние сме максимален експортьор на ток, на храни, или някой желае да ни събори или не мога да си го обясня. Как такива вреди нанесени на страната?! Някъде се намира някой публицист, който да пита Политическа партия за инфлацията, а те дават отговор с войната. Ама не питат за какво има двойна инфлация на стоките, които са български, по какъв начин е толкоз безценен токът. Произвеждаме мляко, кашкавалът е 30 лв., от кое ти пристигна инфлацията? А в това време войната даде големи преимущества на България като изнесохме толкоз оръжия ”, обясни водачът на ГЕРБ. 

„ Преди две години имаше нула миграция, а какво стана за две години “, възмути се той.

„ Тези хора не обичат България и в случай че им оставим София, ще видите какво ще заварим след две години, ще съсипят и този град. Аз я заварих след Софиянски. По „ Витошка “ имаше единствено джипки. Искам да сте доста горди от всичко, направено за града “, сподели Бойко Борисов.

„ Днес в Столична община станахте очевидци дали има дясно и кой с кого е. Правилно през днешния ден сте подкрепили - не може шмайзерът ни стои при тази война, когато същите тези хора убиват други хора в Украйна. Нещата се трансформират и ние по тази причина се променяме “, съобщи той във връзка решението на СОС да се реалокира Паметникът на Съветската войска.

„ Западът е напълно с нас, тъй като видяха, че ние сме същинска, центриско, дясна, праволинейна, яка партия, което се дължи точно на този тим.Във всички градове, през които минавам хората с голяма вяра чакат да се направи държавно управление. Като си потеглям от вътрешната страна ми е неспокойно. А хората желаят да чуят, че ще бъде по-добре. За първи път се обръщам, че точно те би трябвало да го желаят, а освен ние ”, съобщи Борисов.

„ Трябва да бъде формирано държавно управление. Без присъединяване на ГЕРБ-СДС ще е кратковременно и нефелно. България има потребност от постоянно държавно управление. Служебните кабинети могат да изготвят доста на брой закони, само че без постоянен парламент няма да бъдат признати ”, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Той добави, че протичащото се сега му припомня на времето преди 10 ноември, когато шивачки, доячки и актьори се събирали за по 20 дни, дали своят вот закони и продължавали напред. Редовното държавно управление може да одобри законите за проекта за възобновяване, за еврозоната и Шенген.

Председателят на СОС Георги Георгиев пък благодари за опцията да видя какъв брой е мъчно да се ръководи един толкоз жив град.

„ Политически шарлатани ние тук сме виновни към града и когато виждаме всяка една фуга и плочка да си даваме сметка по какъв начин се е трансформирал града за 18 години. Цял под земята град, 52 км метро, гръбнака на инраструктурата който трансформира кварталите, смяната в парковете, нямаше нито един осветлен парк. Построени над 150 здания за детски градини.

Град и страна се ръководят с съответно, зряло с политическо държание, тъй като единствено този, който не работи не бърка.

Бяхме подложени на систематични унижения от държавното управление на Политическа партия, непрекъснати инспекции поради думите на Фандъкова за скъпи ток на метрото, само че тези хора наказаха над 2 милиона български жители, единствено тъй като столицата се ръководи от нас. Именно по тази причина станах член на партията, благодаря на господин Борисов и на госпожа Фандъкова. За шест месеза над 1 млрд вреда за бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура, по какъв начин да разбираем, че няма да има канализация в северните региони, тъй като някой е направил скица за фотоволтаици. Единственият план от ПВУ е този за метрото, това приказва задоволително. Хората се нагледаха на кавги, безвреми и несръчност. Знаете ли кое е най-сложното нещо, което е упралявал Борис Бонев, персоналната му кола, която майка му е купила, а той желае да стане кмет без нито ден трудов стаж на двумилионен град ”, изясни Георгиев в залата. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР