"Закупуваме 15 високоскоростни немаркирани автомобили, които ще контролират движението по

...
"Закупуваме 15 високоскоростни немаркирани автомобили, които ще контролират движението по
Коментари Харесай

МВР купува 15 високоскоростни немаркирани автомобили, които да контролират движението по магистралите

"Закупуваме 15 високоскоростни немаркирани коли, които ще управляват придвижването по автомагистралите ", заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов в предаването „ Неделя 150 “ БНР.

Според него ограниченията, които подхваща Министерство на вътрешните работи за понижаване на злополуките в страната, не са неприятни.

„ На ежедневните оперативки в Министерство на вътрешните работи вършим разбор на всяко едно денонощие, на аргументите, които способстват за настъпването на тези тежки пътно транспортни катастрофи “, добави той.

По думите му ограниченията са засилени и се покачва контролната активност.

„ В съпоставяне със същия интервал за предходната година до дата края на предходната седмица имаме над 200 000 установени нарушаване повече. Ако вървим с тази наклонност това значи, че за 2019 година нарушаванията ще бъдат доста повече. Но, въпреки всичко неведнъж съм призовавал участниците в пътното придвижване да бъдат по-толерантни и по-съобразителни на пътя “, добави Иванов.

По думите му записаните нарушавания постоянно се глобяват. "Имаме в пъти покачване на събираемостта на отговорностите “, заяви главсекът на Министерство на вътрешните работи.

„ Аз много постоянно пътувам по страната. Прави ми усещане, че има дисциплинираност, само че за жалост тя към момента не е задоволителна, тъй като където има полицейски чиновници, там нещата са под надзор. След като минат полицейските постове всички стартират да си карат, по този начин както си знаят ", сподели още Ивайло Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР