Закриването на кампанията му се превърна в празник, стотици се

...
Закриването на кампанията му се превърна в празник, стотици се
Коментари Харесай

Сунгурларе на крака: Само Николай Киров е способен да съживи общината, да върне облика й – такава, каквато я помним!

Закриването на акцията му се трансформира в празник, стотици се стекоха на площада в града

Кандидатът за кмет на община Сунгурларе от Политическа партия ГЕРБ Николай Киров подари същински празник на града. Снощи на площада пред читалището той закри акцията си, а пространството към сцената безусловно се оказа тясно за присъстващите. 

Събитието стартира с представянето на претендентите за кметове на обитаемоте места и общинските съветници. След тях на сцената се качи Николай Киров – претендентът, чиято задача в живота е да оказва помощ, а целта му е честността. Именно поради това Киров нападна кметския стол на Сунгурларе – с цел да може да върне остарелия образ на общината – такава, каквато я помнят всички - изпълнена с живот, с работа и младежи. 
 За Николай Киров властта на е е самоцел, неговата задача е да съживи Сунгурларе
„ Благодаря ви, че сте тук и ме подкрепяте. Толкова доста хора не съм виждал скоро в Сунгурларе. От един прелестен град, който помним, в този момент виждате в какво състояние е. Затова ще ви прикани – дайте  шанс на тези младежи, на тези знаещи и можещ, които имат желанието да напраят смяната – смяна към по-добро, смяна към почтеност, към акуратност, смяна към непорочност и дано на 29 октомври всички дружно да се преборим, с цел да може общината да тръгне по нов, разрастващ се път “, сподели Киров.

 



Той още веднъж посочи, че влезе ли в кметския кабинет, няма да получи нито една стотинка от заплатата, а цялата ще бъде дарена за благотворителни цели през целия мандат. За да не утежни в допълнение бюджета, той няма да употребява и служебна кола. За него властта не е самоцел, на първо място приоритет му развиването на общината. 
 Бившият кмет на Сунгурларе Васил Панделиев пристигна, с цел да пожелае триумф на претендента на ГЕРБ, неговият наследник Пантелей Панделиев е в листата за общински съветници
Встъпвайки в служба, инж. Киров няма да дефинира проблемите като незабавни и такива, които търпят отсрочване. Още от първия ден той ще се захване с всички, с цел да извърши уговорките си към гласоподавателите. 

През акцията няма обитаемо място, което инж. Киров да не е посетил и да не е изслушал хората. „ На срещите ми с тях усещах топлота, усещах и тяхното предпочитание за смяна, те имат потребност някой да показа техните болки и несгоди, които по никакъв начин не са малко “, сподели инж. Киров. По отношение на финансовото положение, претендентът за кмет съобщи, че чака то да е в доста по-лошо положение отпреди четири години, само че това не го плаши. „ Нима в бизнеса няма финансови проблеми?! Заедно с моя екип сме подготвени да се надигнем против всички проблеми, които има Общината “, бе безапелационен инж. Киров. 
 Кандидатите за общински съветници - (от ляво надясно) Чани Стойчев, Бисер Атанасов, Пантелей Панделиев, Светлана Атанасова
Официален посетител на събитието бе депутатът от Политическа партия ГЕРБ-Бургас Галя Желязкова.

 



„ Всички доста добре знаете, че Сунгурларе за мен е повече от идея. Работя тук от години, виждам в какво положение е сега. Изключително доста имам вяра в екипа, който стои зад мен, разгадавам на инж. Николай Киров и му благодаря, че пое отговорността да се кандидатира за кмет. Той е индивидът който може да съживи общината и да възвърне образа – подобен какъвто е бил преди. Ще има доста работа за извършване, само че ние имаме подробна стратегия, която съм сигурна, че ще успеем да я изпълним. Подбрахме доста деликатно екипа. Това са локални хора, които до болежка знаят проблемите на всяко едно обитаемо място. 7 дни в седмицата ще работят, с цел да бъдат решени. Общината може доста повече от това, което е направила досега, само че би трябвало да се ръководи от хора, които знаят какво вършат и могат да градят и развиват. Инж. Киров знае! За да има по-добро бъдеще за Сунгурларе даима бъдеще, подкрепете бюетина номер 7 “, сподели Желязкова пред препълнения площад.

Събитието продължи с фолклорен концерт на обичаната певица Нелина, а на площада се изви огромно българско хоро. 

 


 Градът не помни този площад толкоз цялостен. Вчерашният ден бе същински празник за Сунгурларе
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР