Законопроектът за рибарство във Великобритания ще прекрати безплатните риболовни права

...
Законопроектът за рибарство във Великобритания ще прекрати безплатните риболовни права
Коментари Харесай

Великобритания гони рибарите от ЕС

Законопроектът за риболовство във Англия ще приключи безплатните риболовни права на Европейски Съюз. Това планува държавна самодейност на " Даунинг стрийт " 10.

Правителството на Обединеното кралство съобщи в прессъобщение в сряда, че приемането на новия законопроект за рибарството ще разреши на Обединеното кралство законно да напусне Общата политика в региона на рибарството на Европейския съюз до края на преходния интервал на Брекзит през месец декември. По този метод ще завърши автоматизираното правата на корабите от Европейски Съюз за лов на риба във водите на Острова.

" Този нов законопроект за рибарството връща назад контрола върху нашите води, като дава опция на Обединеното кралство да сътвори устойчива, печеливша риболовна индустрия за нашите крайбрежни общности, като в същото време подсигурява дълготрайното бъдеще на английския лов на риба ", разяснява министърът на околната среда на Обединеното кралство Тереза Вилиерс.

Англия и Европейски Съюз би трябвало да стартират двустранните си търговски договаряния на 3 март, след излизането на Лондон от съюза, като се надяваме да оставим задоволително време за равномерен временен интервал за Брекзит, който би трябвало да завърши в последния ден на 2020 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР