Законът за ратифициране на договорите за придобиване на изтребители F-16

...
Законът за ратифициране на договорите за придобиване на изтребители F-16
Коментари Харесай

Обнародваха договорите за изтребителите F-16

Законът за одобрение на договорите за придобиване на изтребители F-16 блок 70 и свързаната актуализация на държавния бюджет са обнародвани в днешния брой на "Държавен вестник ", сподели информация в интернет страницата на вестника.

Публикуван е и Законът за одобрение на Рамково съглашение сред Министерството на стопанската система на Република България и Lockheed Martin Global INC по отношение на стратегия за индустриално съдействие F-16 блок 70.



След като президентът Румен Радев наложи несъгласие върху закона за одобрение на интернационалните контракти за придобиване на изтребителите и за обвързваното въоръжение и съоръжение, имаше упования в публичното пространство, че ще последва несъгласие и върху Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет за 2019 година, обвързван с финансирането на договорката.

В днешния брой на "Държавен вестник " са обнародвани и измененията в Закона за държавния бюджет за 2019 година, с които се разрешава на политическите партии да получават дарения и от юридически лица и еднолични търговци.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР