Заключителната вечер на Sofia Fashion Week на 29 септември 2023

...
Заключителната вечер на Sofia Fashion Week на 29 септември 2023
Коментари Харесай

Златният Huawei Watch Ultimate Design и новата серия Huawei Watch GT 4 дефилираха на Sofia Fashion Week

Заключителната вечер на Sofia Fashion Week на 29 септември 2023 бе открита с впечатляващо фешън шоу на най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4 с общо 6 дамски и мъжки модела, носени с аутфити на Global Brands Store в аранжимент на Антон Узунов. Модното ревю означи и първото проявление пред българска аудитория на перлата в сбирката смарт часовници на Huawei – извънредният HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN с детайли от 18-каратово злато.

Стилистът Антон Узунов, който стои зад цялостната арт идея на есенно-зимното издание на най-големия фешън конгрес у нас, показа общо 20 сета, отразяващи есенните трендове в дамската и мъжката мода на водещите международни марки, от ежедневния Urban chic до вечерни приковаващи погледите тоалети. Дамската сбирка включваше нежни рокли, подчертаващи и изразяващи женствеността, динамични спортно-елегантни аутфити, излъчащи сигурност и комфорт, както и костюми, изрично заявяващи силата на дамите в актуалния свят. Всяко от тези мощни послания бе изразено и с един от трите нови дизайна на смарт часовника Huawei Watch GT 4 – мекотата на бялата кожена каишка, нежността на миланската плетка в неясно златно и ултимативния жанр на двуцветната Piano Key стомана със златисти детайли.



Мъжката мода от своя страна наблягаше оригиналността и екологичната устременост на Rainforest Green дизайна, универсалността на напълно черното решение и неоспоримата мощ на интегрираната стоманена гривна на Huawei Watch Gt 4 46mm. На сцената другите модели бяха допълнени от типичен, само че в същото време комфортни и разнородни сетове, които показаха трендовете за новия сезон, предлагащи комфорт, доста цветове и грациозност. 

За извънредния HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN със златни детайли Антон Узунов избра авангарден кожен аутфит, подчертаващ авантюристичния дух и смелостта на неговия притежател да основава собствен жанр в модата и собствен път в живота.

Специален участник в стилното ревю на Huawei Watch GT 4 в партньорство с Global Brands Store бе обичаната на всички Ивет Лалова, която го откри в бял костюм на Emporio Armani и закри в очебийно женствена рокля още веднъж създание на надарения италиански дизайнер. Ивет Лалова е едно от лицата на новата серия Huawei Watch GT 4 и е образец за това по какъв начин една многопластова жена може да бъде сполучлив спортист, неотразима дама на вечерен коктейл и въодушевяващ водещ на майсторски клас „ Всички вероятни победи “. Тя сплотява в едно силата, хубостта и осъзнатостта, също както смарт часовниците на Huawei комбинират най-високите технологии с най-новите фешън трендове под мотото Fashion Forward.



" За своите 11 издания Sofia Fashion Week не просто се е наложил като най-хубавата фешън сцена за дизайнери и марки у нас. През всичките тези години постоянно сме залагали на устойчиви партньорства със международни компании от разнообразни сфери. Тази година бе повече от уместно да си партнираме с Huawei. Високите технологии и модата са все по-тясно свързани и едното към този момент е невероятно без другото. Представянето на Huawei Watch GT 4 в колаборация с Global Brands Store на Sofia Fashion Week AW 23/24 бе най-хубавият метод да покажем взаимовръзката сред технологии и мода, в един свят, като днешния, в който и двете са на едно допиране разстояние. ", показа Мария Бонева, CEO Code Media Group и съорганизатор на Sofia Fashion Week. Домакин и съорганизатор на стилния конгрес за следващ път бе хотел „ Маринела “.

Huawei Watch GT 4 е същински сътрудник във всички наши победи – от спорта, през здравословното хранене, поддържането на оптимални равнища на стрес, добър сън, вярно дишане и доста други. Той е по едно и също време повсеместен – съчетаем с Android и с iOS, и неповторим – с 6 изходни дизайна за дамите и кавалерите плюс в действителност доста благоприятни условия за персонализация, както посредством промяна на каишките и верижките, по този начин и посредством хилядите налични циферблати. И е ваш благонадежден сътрудник с живот на батерията до 7 и 14 дни надлежно за версиите с 41мм и 46мм екрани.

„ Новите ни есенно-зимни оферти към този момент са тук, с цел да оказват помощ на всеки да откри своя аутфит, с който да изрази своята неповторима връзка със актуалния свят. Това обръщение е в синхрон с начин на живот линията в смарт часовниците на Huawei и ние сме щастливи да представим настоящите за сезона оферти в Global Brands Store дружно с новата сбирка Huawei Watch GT 4 ”, показа Ралица Попова за Sofia Fashion Week

Моделите от серията Huawei Watch GT 4 към този момент се оферират в партньорксата мрежа на Huawei у нас, a HUAWEI WATCH ULTIМATE DESIGN ще бъде наличен в лимитирани бройки за българската публика след 18 октомври.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР