Заключението на спецпрокуратурата, че от Тад груп направили опит да

...
Заключението на спецпрокуратурата, че от Тад груп направили опит да
Коментари Харесай

Пръскачките - враг №1 на политическата система

Заключението на спецпрокуратурата, че от " Тад груп " създали опит да влязат в системата за надзор на поливните системи в София и че задачата била, когато около поливачките в центъра на София и към постройките на Народното събрание и държавните здания минават държавни коли или такива на задгранични посетители, те да се задействат и да ги пръскат, провокира смешки и закачки в обществените мрежи. Ето някои от тях:

Методи Лалов, арбитър:

Включиха ми пръскачката в микровълновата печка. Хакери!

Любомир Аламанов, информационен специалист:

Егати и политическата система, щом едни поливни системи могат да я разклатят...:D Остава единствен въпрос, дали е тотална нелепост или целеустремено разконцентриране, с цел да забравим за отпадането на Лудогорец от Шампионска лига:D:D:D

Ох, за пръскачките като зложелател номер 1 на политическата система:D

Фактически няма потребност от смъртно наказване, нарушителите сами ще си умират от смях. Като онази дива свиня на оградата против диви прасета:)

Но към този момент най-малко е ясно за какво се назовава профилирана прокуратура. Специализирано ги мисли терористичните закани. От напръскването с вода...:D

И на тези хора плащаме заплатите? И тези хора ни пазят? И това е гръбнакът против проведената престъпност? Ама вие съществено ли?

Може и квота да имат. За брой нелепости на година. Няколко месеца се сдържаха и в този момент преди отпуските взеха решение да наваксат. Смешковци!

 Когато те питат водният револвер зареден ли е...
© Валдес Радев, "Фейсбук "

Когато те питат водният револвер зареден ли е...

Владо Дончев, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори":

Към спецпрокуратурата е основана антитерористично звено, въоръжено с водни револвери!

Ваня Иванова:

Гражданите в София НЕ би трябвало да пият вода, тъй като ще им хакнат ЕГН-то през водната бликам.

Тома Белев, природозащитник:

Уж сме в 2019 година, а се усеща като 1949 година.

Даниел Смилов, политолог: Няма ли в административния кодекс някъде член: " мигновено закриване на работа при демонстрирана въпиюща непросветеност "? Ако има, профилираната прокуратура евентуално попада в тази догадка с обвиняванията си за хакнатите пръскачки и връзката с Бивол, Ройтерс и BBC като опасност за националната сигурност и тероризъм.

От съдържателна позиция, що за страна може да се разклати от намокряне на посетители пред пaрламента?! Явно прокурорите нямат доста религия в стабилността на настоящето ръководство.

Станимир Лучков:

Популярността на изказванията на българската прокуратура надмина създатели като Марк Твен, Джером Джером и Габриел Шевалие.

Валентин Стойков, блогър:

Държавата ни е подигравка.

Прокурор твърди, че терористи-програмисти са пробвали да хакнат поливната система пред Народното събрание за да сплашат минаващите там с колите си значими клечки.

От Народното събрание обаче оповестиха, че това е неистина. Лехите се поливат с водоноска, кранчето се върти на ръка. Няма нито компоти, нито компютри.

" Your government is retarded. Your Cybersecurity state is parody. "

" Можеше да пристигна и да ни каже, че сме доста тъпи и въобще не ги разбирате тези неща. "

Възможно ли е някой преднамерено да е провел целия този цирк? Може би желаят да прикрият нещо с него?

Или това е естественото проявяване на нормалната човешка нелепост?

А може преднамерено да ни лъжат? Може ли да са толкоз нагли? Не са очаквали, че някой ще направи инспекция на изказванията им?

Или някой преднамерено е подхвърлил това на прокурора с цел да го дискредитира?
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР